نکات مهم هنگام پخت پیتزا و نان در تنورگازی

habibn habibn
127 بازدید

برای پخت پیتزا و کیک در تنور خانگی، می‌توانید از مراحل زیر استفاده کنید:

پخت پیتزا:

۱٫ نون پیتزا را با خمیر ضخیم تهیه کنید و روی آن یک لایه روغن مسطح دهید.

۲٫ مواد پیتزا را اضافه کنید: مثلا فلفل دلمه، قارچ، پپرونی، باسیل، زعفران، فلفل قرمز برای طعم بیشتر و پنیر مورد نظر شما.

۳٫ قرار دادن پیتزا در تنور خانگی در دمای ۲۲۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه.

۴٫ بهتر است هنگام خروج از تنور، لایه بیشتری از پنیر و رب گوجه‌فرنگی روی پیتزای سرد گذاشته شود.

پخت کیک:

۱٫ ضمن تهیه خمیر، آن را در قوطی کیک قرار دهید.

۲٫ قرار دادن قوطی کیک در تنور خانگی در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه.

۳٫ بعد از سرد شدن کیک، روی آن یک لایه قند پاشیده بروید.

توجه داشته باشید که دمای تنور خانگی های مختلف با هم تفاوت دارد، بنابراین بهتر است دمایی را که برای پخت پیتزا و کیک مناسب است رعایت کنید و مراحل به همراه دمای مناسب برای تنور خود را رعایت کنید.

دسته بندی آموزشی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8+ محصولات
7+ سفارشات تکمیل شده
214+ کاربران
17+ مطالب وبلاگ

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

استخدام بازاریاب فروش

اگر توانایی فروش تلفنی یا انلاین تنورگازی دارید می توانید با ما همکار بشید هماهنگی بیشتر تماس با واحد فروش تنورگازی سیتسان
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت