آموزش پخت کلوچه خانگی در تنورگازی | چطور کلوچه خوشمزه درست کنم

habibn habibn
136 بازدید
آموزش پخت کلوچه خانگی با تنور

روش پختن کلوچه در تنورگازی

– ابتدا مواد لازم برای خمیر را آماده کنید. شما نیاز به آرد، شیر، ماست، روغن، خمیرمایه، شکر و نمک دارید.
– خمیرمایه را با کمی آب ولرم و شکر مخلوط کنید و بگذارید تا فعال شود.
– آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید و نمک را اضافه کنید. خمیرمایه فعال شده را به آرد اضافه کنید و با دست یا همزن خمیری را خوب ورز دهید.
– شیر، ماست و روغن را با هم مخلوط کنید و به مقدار لازم به خمیر اضافه کنید تا خمیری نرم و چسبنده به دست بیاید.
– خمیر را در یک کاسه روغن زده بگذارید و با یک پارچه مرطوب بپوشانید. خمیر را در یک جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود.
– خمیر را از کاسه بردارید و با دست یا قلاب خمیری چند بار ورز دهید. خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید و هر قطعه را به شکل دایره باز کنید.
– مربای مورد علاقه خود را در وسط هر دایره قرار دهید و لبه های خمیر را به هم مچ کنید تا مربا درون خمیر بماند. قطعات خمیر را در سینی فر روغن زده قرار دهید و با پارچه مرطوب بپوشانید.
– تنورگازی را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی خمیر را در تنور قرار دهید و بگذارید تا کلوچه ها طلایی شوند. حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه طول می کشد.
– کلوچه های پخته شده را از تنور بیرون آورید و با کمی کره آبکشی کنید. سپس با پودر قند یا خامه تزئین کنید.
– حال می توانید از کلوچه های خوشمزه و گرم لذت ببرید. نوش جان!

 

برای مشاوره رایگان و خرید تنورگازی با شماره ۰۹۳۵۳۸۷۷۷۹۳ در ارتباط باشید

دسته بندی آموزشی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8+ محصولات
7+ سفارشات تکمیل شده
214+ کاربران
17+ مطالب وبلاگ

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

استخدام بازاریاب فروش

اگر توانایی فروش تلفنی یا انلاین تنورگازی دارید می توانید با ما همکار بشید هماهنگی بیشتر تماس با واحد فروش تنورگازی سیتسان
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت