آموزش پختن نان در تنور گازی خانگی
– ابتدا مواد لازم برای خمیر نان را تهیه کنید. شما به آرد، ماست، آب، نمک و خمیرمایه نیاز دارید.
– در یک کاسه بزرگ، آرد را ریخته و یک چاله کوچک در وسط آن بسازید. خمیرمایه را در آب ولرم حل کرده و در چاله ریخته و با قاشق چوبی مخلوط کنید.
– ماست و نمک را اضافه کرده و با دستان خود خمیر را ورز دهید تا نرم و همدوس شود. خمیر را پوشانده و در جای گرم بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
– تنور گازی خانگی را با حرارت بالا روشن کنید و یک سینی فلزی را در آن قرار دهید. سینی را با کمی روغن چرب کنید.
– خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کرده و هر قطعه را به شکل دایره ای نازک باز کنید. نان های خود را روی سینی چیده و با چنگال چند سوراخ در آن ها ایجاد کنید.
– سینی را در تنور قرار دهید و نان های خود را بپزید تا طلایی شوند. حواس خود را به تنور باشد زیرا نان های نازک سریع پخته می شوند.
– نان های پخته شده را از تنور بیرون آورده و با کره، پنیر، مربا، عسل یا هر چیز دیگری که دوست دارید لذت ببرید.
امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.
برای سفارش تنورگازی خانگی برای منزل تان با شماره ۰۹۳۵۳۸۷۷۷۹۳ در ارتباط باشید