آموزش پخت کلوچه شمالی در تنور گازی سیستان
برای پخت کلوچه در تنور گازی، ابتدا باید خمیر کلوچه را آماده کنید.
مواد اولیه برای تهیه خمیر کلوچه شمالی عبارتند از:
آرد ۱ کیلو، شکر ۱۰۰ گرم، روغن مایع یک لیوان، خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری، ماست ۱ قاشق غذاخوری، شیر یک سوم لیوان، آب نیم لیتر و زردچوبه یا زعفران به مقدار لازم .
پس از آماده سازی خمیر و استراحت آن برای مدت زمان لازم، خمیر را کمی ورز داده و به قسمتهای مختلف تقسیم میکنید و هر قسمت را پهن میکنید. سپس خمیرها را داخل تنور گازی از قبل داغ شده میگذارید. معمولاً بعد از گذشت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه، کلوچهها کاملاً پخته میشوند .
مشاوره خرید تنورگازی ۰۹۱۱۸۶۶۱۳۶۲ اقای نوری