آموزش پخت خوشمزه ترین پیتزا قارچ در تنورگازی گنبدصنعت

habibn habibn
164 بازدید
پخت پیتزا در تنورگازی

آموزش پخت پیتزا قارچ در تنور گازی گنبدصنعت

پیتزا قارچ یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزا است که با استفاده از مواد اولیه ساده و ارزان می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. در این مطلب، مراحل پخت پیتزا قارچ در تنور گازی را به شما آموزش می‌دهیم.

 

 

برای درست کردن پیتزا قارچ، ابتدا باید خمیر پیتزا را آماده کنید. برای این کار، نیاز به مواد زیر دارید:

– آرد سفید: ۴ پیمانه
– خمیرمایه فوری: ۲ قاشق چایخوری
– شکر: ۱ قاشق چایخوری
– نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
– روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
– آب ولرم: حدود ۱ و نیم پیمانه

http://sistan-tenor.ir/wp-content/uploads/2023/06/pixza.jpg

روش تهیه خمیر پیتزا به شرح زیر است:

– در یک کاسه بزرگ، آرد، خمیرمایه، شکر و نمک را مخلوط کنید.
– روغن زیتون و آب ولرم را به تدریج به مواد خشک اضافه کنید و با دست یا همزن خمیری نرم و لطیف درست کنید.
– خمیر را بر روی سطح آردپاشیده منتقل کنید و به مدت ۱۰ دقیقه باز و جمع کنید تا هوا بخورد و الاستیک شود.
– خمیر را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید و هر قطعه را به شکل دایره با قطر حدود ۳۰ سانتی‌متر باز کنید.
– دایره‌های خمیر را بر روی سینی‌های فر شده گذارده و با چنگال چند سوراخ کوچک در آن‌ها ایجاد کنید.

حال باید مواد تشکیل‌دهنده‌ی رویه‌ی پیتزا را آماده کنید. برای این کار، نیاز به مواد زیر دارید:

– سس گوجه‌فرنگی: ۱ پیمانه
– پنیر پیتزا: ۳ پیمانه
– قارچ: ۵۰۰ گرم
– فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
– پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
– نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه رویه‌ی پیتزا به شرح زیر است:

– قارچ‌ها را خلال کنید و در یک ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید تا آبشان خشک شود.
– فلفل دلمه‌ای را دانه‌دانه کنید و به قطعات کوچک برش دهید.
– سس گوجه‌فرنگی را با پودر سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید.
– هر دایره‌ی خمیر را با چهار قاشق غذاخوری از سس گوجه‌فرنگی بپوشانید و به خوبی پخش کنید.
– روی هر خمیر، یک پیمانه از پنیر پیتزا را پخش کنید.
– روی پنیر، قارچ‌ها و فلفل‌های دلمه‌ای را مرتب بچینید.

حال آماده‌اید تا پیتزا‌های خود را در تنور گازی بپزید. برای این کار، نیاز به مراحل زیر دارید:

– تنور گازی را در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
– سینی‌های پیتزا را در قسمت میانی تنور قرار دهید و درب تنور را ببندید.
– پیتزا‌ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا خمیر طلایی و پنیر آب بگیرد.
– پیتزا‌ها را از تنور خارج کنید و قبل از برش زدن، ۵ دقیقه استراحت دهید.

 

 

پیتزای قارچ خوشمزه و عطرین شما آماده است. این پیتزا را می‌توانید با سالاد سبز و نوشابه سرو کنید. امیدواریم از این آموزش لذت برده باشید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

 

دوست دارین تنورگازی بخرین ما میتونیم بهتون کمک کنیم بهترین مدل خریداری کنید

مشاوره رایگان تنورگازی گنبد صنعت

۰۹۳۵۳۸۷۷۷۹۳

دسته بندی آموزشی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8+ محصولات
7+ سفارشات تکمیل شده
214+ کاربران
17+ مطالب وبلاگ

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

استخدام بازاریاب فروش

اگر توانایی فروش تلفنی یا انلاین تنورگازی دارید می توانید با ما همکار بشید هماهنگی بیشتر تماس با واحد فروش تنورگازی سیتسان
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت