آموزش پخت خوشمزه ترین کلوچه شمالی در تنورگازی خانگی

habibn habibn
110 بازدید

آموزش پخت کلوچه شمالی در تنور گازی سیستان

 

برای پخت کلوچه در تنور گازی، ابتدا باید خمیر کلوچه را آماده کنید.

 

مواد اولیه برای تهیه خمیر کلوچه شمالی عبارتند از:

آرد ۱ کیلو، ‌شکر ۱۰۰ گرم، روغن مایع یک لیوان، خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری، ماست ۱ قاشق غذاخوری، شیر یک سوم لیوان، آب نیم لیتر و زردچوبه یا زعفران به مقدار لازم .

پس از آماده سازی خمیر و استراحت آن برای مدت زمان لازم، خمیر را کمی ورز داده و به قسمت‌های مختلف تقسیم می‌کنید و هر قسمت را پهن می‌کنید. سپس خمیرها را داخل تنور گازی از قبل داغ شده می‌گذارید. معمولاً بعد از گذشت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه، کلوچه‌ها کاملاً پخته می‌شوند .

 

مشاوره خرید تنورگازی  ۰۹۱۱۸۶۶۱۳۶۲ اقای نوری

دسته بندی آموزشی بلاگ
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8+ محصولات
7+ سفارشات تکمیل شده
214+ کاربران
17+ مطالب وبلاگ

پرداخت آنلاین

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین پیشنهادها و تخفیف های ما زودتر از بقیه با خبر شوید!

استخدام بازاریاب فروش

اگر توانایی فروش تلفنی یا انلاین تنورگازی دارید می توانید با ما همکار بشید هماهنگی بیشتر تماس با واحد فروش تنورگازی سیتسان
سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت